Carpaccio z jelena, pyré z dýně, marinované plátky dýně, pomerančová emulze
Jan Horký
Kapitán Czech National Culinary Team Jan Horký pro nás připravil další recept, tentokrát z jeleního hřbetu.Jan Horký
Kapitán Czech National Culinary Team Jan Horký pro nás připravil další recept, tentokrát z jeleního hřbetu.Jan Horký
Kapitán Czech National Culinary Team Jan Horký pro nás připravil krásný recept na nám blízké téma "zero waste".Jan Horký
„Černý kořen je velice specifická surovina, která při tepelné úpravě zvýrazní svou chuť. Doporučuji nejprve černý kořen opéci na másle nebo oleji, pak zalít vývarem nebo smetanou a rozvařit. Je ideální na krémy, pyré,...Jan Horký
„Tuřín je velice nedoceněná surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Má svou specifickou chuť, která je vhodná k surovinám, jež nepřehluší, ale ideálně doplní,“ říká šéfkuchař Honza Horký. „Má mnoho uplatnění, lze jej...Jan Horký
Toto ovoce má nejen sladkokyselou chuť a příjemnou vůni, ale i blahodárný vliv na zdraví. „Granátové jablko je atraktivní surovina, se kterou by měli kuchaři experimentovat a zapojovat jí do pokrmů. Já doporučuji...