Recepty
Mrkev, ovčí sýr, uzený bílý pepř
Recepty 28. 7. 2022
Letos jsme se po covidové odmlce zúčastnili krásné akce Bidfood Expo 2022. A protože máme rádi spolupráce, spojili jsme se s Premium Gastro a hosté veletrhu mohli ochutnat skvělé zero waste menu z našich surovin a...
Bůček, zelí, smetana, fermentovaný dlouhý pepř
Recepty 27. 7. 2022
Letos jsme se po covidové odmlce zúčastnili krásné akce Bidfood Expo 2022. A protože máme rádi spolupráce, spojili jsme se s Premium Gastro a hosté veletrhu mohli ochutnat skvělé zero waste menu z našich...
Batáty, gorgonzola, červený fermentovaný pepř
Recepty 27. 7. 2022
Letos jsme se po covidové odmlce zúčastnili krásné akce Bidfood Expo 2022. A protože máme rádi spolupráce, spojili jsme se s Premium Gastro a hosté veletrhu mohli ochutnat skvělé zero waste menu z našich surovin a...
Ananas, kokos, tartemalin, kampotský rum s pepřem
Recepty 27. 7. 2022
Letos jsme se po covidové odmlce zúčastnili krásné akce Bidfood Expo 2022. A protože máme rádi spolupráce, spojili jsme se s Premium Gastro a hosté veletrhu mohli ochutnat skvělé zero waste menu z našich...
Pečené jehněčí plecko s omáčkou a velikonoční nádivkou
Recepty 31. 3. 2021
Jehněčí k Velikonocům prostě patří. Jako přílohu jsme zvolili nádivku s divokým česnekem (tohle je konkrétně česnek podivný), ale můžeme použít i kopřivy nebo špenát.
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Souhlasím