
Pečené jehněčí plecko s omáčkou a velikonoční nádivkou
Oh My Chef
Jehněčí k Velikonocům prostě patří. Jako přílohu jsme zvolili nádivku s divokým česnekem (tohle je konkrétně česnek podivný), ale můžeme použít i kopřivy nebo špenát.Oh My Chef
Jehněčí k Velikonocům prostě patří. Jako přílohu jsme zvolili nádivku s divokým česnekem (tohle je konkrétně česnek podivný), ale můžeme použít i kopřivy nebo špenát.Oh My Chef
Trhané jehněčí je opravdu velká paráda. Od kamaráda na chalupě jsme koupili celé jehně, takže nouze si na nás tuhle zimu nepřijde.Oh My Chef
Na sychravé listopadové dny jsme si pro vás připravili tuhle skvělou podzimní svačinu.Oh My Chef
Ředkvičky jsou takový zeleninový posel jara. Proto je tak rádi pěstujem, vyrostou za chvíli, jsou krásně barevný a zvládne se o ně postarat i úplný nemehlo.Oh My Chef
Panenka na český talíř prostě patří a brambory nesmí chybět. My jsme přidali ještě pórek a hlívu, která celé té kombinaci dodává super umami.