
Carpaccio z jelena, pyré z dýně, marinované plátky dýně, pomerančová emulze
Recepty
Kapitán Czech National Culinary Team Jan Horký pro nás připravil další recept, tentokrát z jeleního hřbetu.Recepty
Kapitán Czech National Culinary Team Jan Horký pro nás připravil další recept, tentokrát z jeleního hřbetu.Recepty
Trhané jehněčí je opravdu velká paráda. Od kamaráda na chalupě jsme koupili celé jehně, takže nouze si na nás tuhle zimu nepřijde.Recepty
Na sychravé listopadové dny jsme si pro vás připravili tuhle skvělou podzimní svačinu.Recepty
Taky milujete, když si k večeři dáte velký talíř, na kterém je úplně všechno? Pak vyzkoušejte tuhle polentovou kaši s parmazánem, pečenou zeleninou a ciburgerem.Recepty
Ředkvičky jsou takový zeleninový posel jara. Proto je tak rádi pěstujem, vyrostou za chvíli, jsou krásně barevný a zvládne se o ně postarat i úplný nemehlo.