Titbit

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
acf-field
widgety
slider
kariera
acf-field-group
wpcf7_contact_form
Filter by Categories
Chili Ta
Články
Jan Horký
Oh My Chef
Recepty
Sofie Smith
Titbit na cestách

Těstoviny s hráškem

Titbit recepty

Autor receptu: Oh My Chef

Tyhle těstoviny jsou super jednoduchý a vyloženě jarní. Pracovně jim říkáme zelená pasta :-). Použili jsme všechny naše oblíbený jarní suroviny: mátu, baby špenát, mladý hrášek i kedlubnu. A samozřejmě Pečes!

Tyhle těstoviny jsou super jednoduchý a vyloženě jarní. Pracovně jim říkáme zelená pasta :-). Použili jsme všechny naše oblíbený jarní suroviny: mátu, baby špenát, mladý hrášek i kedlubnu. A samozřejmě Pečes!

Ingredience pro 2 osoby

  • 200 g sušených těstovin (např. farfalle, fusilli, penne)
  • 1/2 kedlubny
  • 70 g baby špenátu
  • 8 oloupaných mandlí
  • 6 ks Pečesu, plus lžíce oleje ze skleničky
  • 2 lžíce strouhaného parmezánu
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce vody
  • sůl
  • 20 lístků máty

Pracovní postup

  • Těstoviny vaříme v osolené vodě dle potřeby.
  • Špenát spaříme v horké vodě po dobu 5 sekund.
  • Vložíme do vyšší nádoby společně s mandlemi, česnekem, vodou, olejem, mátou i parmezánem a rozmixujeme ručním mixérem dohladka.
  • Osolíme.
  • Hrášek nakrájíme natenko a na trošce olivového oleje orestujeme, aby změknul.
  • Těstoviny vycedíme, přidáme k hrášku a zamícháme do nich pesto.
  • Ozdobíme nakrájenou kedlubnou, vyloupaným hráškem a parmezánem.

Dobrou chuť.

Máte dotaz k našemu sortimentu? zeptejte se