Jan Horký pro Titbit
Pečený vepřový bůček s krémem a chipsy z topinambur a račí omáčkou
Jan Horký 14. 12. 2017
V minulosti zapomenutá surovina, která zažívá znovuzrození. „Je ideální pro zimní pokrmy. Má specifickou nezaměnitelnou chuť, kterou doporučuji nechat vystoupit a ničím ji nepřebíjet. Je vynikající třeba v kombinaci s telecím a světlejším masem....
Zauzená kachní prsa, kaštanové rizoto s kroupami a kaštanový krém
Jan Horký 20. 11. 2017
Kaštany jsou ideální surovinou pro podzimní pokrmy. „Výborné jsou v kombinaci se zvěřinou, do nádivek, k přípravě krémů, pyré, polévek anebo zastudena do salátů.
Králičí hřbet v sušené šunce, karotkové pyré s pomerančem, opečená barevná karotka
Jan Horký 6. 11. 2017
Pokud jde o přípravu je zcela na vás, zda mrkve oloupete anebo ne. Oloupaná je zpravidla chutnější a samozřejmě čistější, ale klidně ji lze důkladně očistit houbičkou anebo umělohmotnou drátěnkou a pracovat s mrkví...
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Souhlasím