Jan Kaplan pro Titbit
Pálené mango, drobenka z kešu, omáčka ze slaného karamelu s mučenkou, thajská bazalka
Jan Kaplan 14. 5. 2024
Ochutnejte kouzlo páleného manga, jehož sladkost je zdůrazněna drobenkou z kešu oříšků. A co teprve omáčka ze slaného karamelu s mučenkou. Špetku exotiky v chuti přinese thajská bazalka, která chutná úplně jinak, než ta...
Bůček po asijsku, salát z čerstvého chřestu, pečená paprika a medvědí česnek
Jan Kaplan 13. 5. 2024
Bůček po asijsku je kulinářský zážitek. Kdo je milovníkem asijské kuchyně, měl by tento recept určitě vyzkoušet. Ba co víc, zapsat si ho do své kuchařky. Vepřový bůček se marinuje v aromatické směsi sójové...
Avokádo v těstíčku, dip z ajvaru (vegan)
Jan Kaplan 13. 5. 2024
Avokádo v těstíčku s ajvarovým dipem je předkrm, který překvapí originální chutí. Smažení avokáda možná není běžnou kulinářskou technikou, ale výsledek stojí za to. Tento veganský pokrm spojuje křupavé těstíčko a měkké avokádo s...
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Souhlasím