Titbit recepty
Autor receptu: Oh My Chef
Ředkvičky jsou takový zeleninový posel jara. Proto je tak rádi pěstujem, vyrostou za chvíli, jsou krásně barevný a zvládne se o ně postarat i úplný nemehlo.

V kombinaci s Pečesem, tvarohem a parmezánem je budete chtít jíst až do podzimu.
Ingredience pro 2 osoby
150 g tučného tvarohu
1 stroužek česneku
5 velkých nastrouhaných ředkviček
5 stroužků Pečesu (a 1 lžíci oleje ze skleničky)
2 lžíce nastrouhaného parmezánu
sůl, pepř
Pracovní postup
Pečes rozmačkáme vidličkou a přidáme i olej ze skleničky.
Přidáme nastrouhané ředkvičky, parmezán, nastrouhaný česnek a rozmícháme, potom přidáme tvaroh a znovu pořádně zamícháme.
Osolíme a opepříme.
Podáváme s bílým pečivem (nebo nějakou zdravější variantou) a nakrájenými ředkvičkami.
Dobrou chuť!