Titbit recepty
Autor receptu: Oh My Chef
Na sychravé listopadové dny jsme si pro vás připravili tuhle skvělou podzimní svačinu.

Základem je naše novinka Wild Wild Veg a k tomu jelení pastrami od Windsorů. No, prostě dokonalá kombinace.
Ingredience na 2 porce
40 g Wild Wild Veg
4 plátky žitného kváskového chleba
50 g celeru
1 jablko nastrouhané nahrubo
1 lžičku medu
1/2 lžičky nastrouhaného křenu
3 lžíce zakysané smetany
sůl, pepř
80 g jeleního pastrami Windsor Wild
1 baby gem ( nebo lístky salátku)
Pracovní postup
- Celer nastrouháme nahrubo a osolíme.
- Necháme 10 minut odpočívat, přecedíme a propláchneme vodou. Necháme okapat a osušíme.
- Přimícháme nastrouhaný křen, jablko, zakysanou smetanu i med.
- Dochutíme solí a pepřem.
- Chleba opečeme a postupně klademe celerovou pomazánku, potom pastrami, salát i osušené pickles.
Dobrou chuť!