Titbit recepty
Autor receptu: Oh My Chef

Ingredience pro 3–4 osoby
1 květák na růžičky
3 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
3 ks pak choi
1 hrst buráků
1/2 granátového jablka
1 hrst petrželky
čerstvé klíčky
na zálivnku vinaigrette:
2 lžíce javorového sirupu
2 fíkového octa (sherry nebo balsamikový)
8 lžic olivového oleje
sůl, pepř
Pracovní postup
Květák rozdělíme na růžičky, pokapeme olejem a osolíme, opepříme.
Pečeme v troubě na 220 stupňů asi 20 minut. Necháme vychladit.
Buráky opražíme na suché pánvi a osolíme.
Přidáme trochu oleje a opečeme i pak choi.
Smícháme ocet a javorový sirup, osolíme, opepříme a přidáme pomaličku olej. Rozmícháme.
Granátové jablko rozkrojíme napůl a tlučením do slupky vysypeme semínka do mísy.
Vše smícháme dohromady a dochutíme. Můžeme dozdobit klíčky a podáváme. Dobrou chuť!