Titbit recepty
Autor receptu: Oh My Chef
Naše produkty #bezezbytku se skvěle hodí k masu. Tak jsme si řekli, že pro vás připravíme i pár pořádných masových receptů. 😍

Pro tento účel jsme se spojili s dodavateli top lokální zvěřiny Windsor Enterprise - zvěřina. Jejich maso seženete (stejně jako celou naši řadu bezezbytku) na rohlik.cz.
Ingredience pro 4 osoby
- 500 g marinované kýty z jelena
- 1 žlutá cuketa
- 2 menší lilky
- 1 skleničku Pečesu
- 125 g baby špenátu
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce bílého vinného octa
- 1 lžíce medu
- 3 lžíce vody
- 3 lžíce slunečnicového oleje
- sůl, pepř
Pracovní postup
- Nejdříve opečeme maso na grilu a jemně osolíme, už je sice marinované, ale není zas tolik slané. Na každé straně zhruba 3 minuty.
- Necháme odpočívat na teplém místě a zároveň si opečeme i veškerou zeleninu, nakrájíme na cca 1 cm plátky a grilujeme dozlatova.
- Česnek opečeme dozlatova a veškerou zeleninu osolíme a opepříme.
- Olej, ocet, hořčici, med, sůl, pepř a vodu smícháme dohromady, můžeme dát i do malé zavařovačky, uzavřít a rozklepat, než se vše krásně spojí.
- Maso znovu opečeme a nakrájíme na plátky, podáváme se špenátem, bohatou zálivkou a grilovanou zeleninou.