Recepty
Carpaccio z tuřínu s telecím hřbetem
Recepty 5. 3. 2018
„Tuřín je velice nedoceněná surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Má svou specifickou chuť, která je vhodná k surovinám, jež nepřehluší, ale ideálně doplní,“ říká šéfkuchař Honza Horký. „Má mnoho uplatnění, lze jej...
Malajská kokosová laksa s pak choi
Recepty 12. 2. 2018
Laksa je malajská nudlová polévka. V Malajsii a Singapuru existuje mnoho verzí. Jsou dva hlavní druhy laksy; kokosová/curry a asam laksa (kyselá rybí polévka s nudlemi). Naše verze je snadná, vegetariánská, ideální jako rychlá...
Terina z tučných kachních jater s omáčkou z granátového jablka
Recepty 19. 1. 2018
Toto ovoce má nejen sladkokyselou chuť a příjemnou vůni, ale i blahodárný vliv na zdraví. „Granátové jablko je atraktivní surovina, se kterou by měli kuchaři experimentovat a zapojovat jí do pokrmů. Já doporučuji...
Pečený vepřový bůček s krémem a chipsy z topinambur a račí omáčkou
Recepty 14. 12. 2017
V minulosti zapomenutá surovina, která zažívá znovuzrození. „Je ideální pro zimní pokrmy. Má specifickou nezaměnitelnou chuť, kterou doporučuji nechat vystoupit a ničím ji nepřebíjet. Je vynikající třeba v kombinaci s telecím a světlejším masem....
Zauzená kachní prsa, kaštanové rizoto s kroupami a kaštanový krém
Recepty 20. 11. 2017
Kaštany jsou ideální surovinou pro podzimní pokrmy. „Výborné jsou v kombinaci se zvěřinou, do nádivek, k přípravě krémů, pyré, polévek anebo zastudena do salátů.
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Souhlasím