
Zauzená kachní prsa, kaštanové rizoto s kroupami a kaštanový krém
Recepty
Kaštany jsou ideální surovinou pro podzimní pokrmy. „Výborné jsou v kombinaci se zvěřinou, do nádivek, k přípravě krémů, pyré, polévek anebo zastudena do salátů.Recepty
Kaštany jsou ideální surovinou pro podzimní pokrmy. „Výborné jsou v kombinaci se zvěřinou, do nádivek, k přípravě krémů, pyré, polévek anebo zastudena do salátů.Recepty
Čerstvý koriandr buď milujete nebo ne. Nic mezitím. Ono to tak opravdu může být. Typická chuť koriandru je jemně nasládlá a někomu může chutnat trochu mýdlově. Pokud patříte mezi ty, kteří jej moc nemusí, zkuste...Recepty
Vyzkoušejte tento osvěžující superpotravinový recept s čerstvými bylinkami.Recepty
Pokud jde o přípravu je zcela na vás, zda mrkve oloupete anebo ne. Oloupaná je zpravidla chutnější a samozřejmě čistější, ale klidně ji lze důkladně očistit houbičkou anebo umělohmotnou drátěnkou a pracovat s mrkví...Recepty
Eestragon dodá tomuto lahodnému dezertu nekonvenční kořeněnou chuť. Pokud chcete lehčí variantu, můžete místo smetany přidat rostlinné mléko. Zkuste třeba to kokosové :-)