Tvarohová pomázanka s ředkvičkami a Pečesem
Oh My Chef
Ředkvičky jsou takový zeleninový posel jara. Proto je tak rádi pěstujem, vyrostou za chvíli, jsou krásně barevný a zvládne se o ně postarat i úplný nemehlo.Oh My Chef
Ředkvičky jsou takový zeleninový posel jara. Proto je tak rádi pěstujem, vyrostou za chvíli, jsou krásně barevný a zvládne se o ně postarat i úplný nemehlo.Oh My Chef
Panenka na český talíř prostě patří a brambory nesmí chybět. My jsme přidali ještě pórek a hlívu, která celé té kombinaci dodává super umami.Oh My Chef
Tahle polévka je jednou z prvních, kterou jsem se naučil. Je to základ k pochopení, jak připravovat lahodné krémy. V zimě si ji nejraději dáte teplou, v létě zase studenou.Oh My Chef
Tyhle těstoviny jsou super jednoduchý a vyloženě jarní. Pracovně jim říkáme zelená pasta :-). Použili jsme všechny naše oblíbený jarní suroviny: mátu, baby špenát, mladý hrášek i kedlubnu. A samozřejmě Pečes!Oh My Chef
Tenhle zelený salát je super sám o sobě, ale skvěle se hodí i jako doplněk na grilovačce. Zelený chřest je zasyrova parádní, tak se toho nebojte. Jen ho naškrábejte na tenké plátky.