
Krém z pórku a brambor –vichyssoise
Oh My Chef
Tahle polévka je jednou z prvních, kterou jsem se naučil. Je to základ k pochopení, jak připravovat lahodné krémy. V zimě si ji nejraději dáte teplou, v létě zase studenou.Oh My Chef
Tahle polévka je jednou z prvních, kterou jsem se naučil. Je to základ k pochopení, jak připravovat lahodné krémy. V zimě si ji nejraději dáte teplou, v létě zase studenou.Oh My Chef
Tyhle těstoviny jsou super jednoduchý a vyloženě jarní. Pracovně jim říkáme zelená pasta :-). Použili jsme všechny naše oblíbený jarní suroviny: mátu, baby špenát, mladý hrášek i kedlubnu. A samozřejmě Pečes!Oh My Chef
Tenhle zelený salát je super sám o sobě, ale skvěle se hodí i jako doplněk na grilovačce. Zelený chřest je zasyrova parádní, tak se toho nebojte. Jen ho naškrábejte na tenké plátky.Oh My Chef
Tohle byla ze startu fakt improvizace. Která se ale povedla, a to tak, že jsem si říkali, že by to Honza mohl vařit i v restauraci.Oh My Chef
Sezóna medvědího česneku a chřestu je tady, takže tenhle vege recept by se vám mohl hodit :-)